Nyt i kontrolcenteret og webmail

Vi har i de seneste par uger forbedret kontrolcenteret og webmail med nogle små tiltag, som vi kort vil nævne her.

Automatisk betaling for fornyelse af webhotel

I samme stil som “Automatisk optankning” hos mange teleselskaber, kan man nu indtaste sit kortnummer til et betalingskort i kontrolcenteret, og ens konto vil herefter automatisk blive forlænget, når der er under 60 dage til den udløber. Herved risikerer man ikke at glemme det, eller at kontoen bliver deaktiveret uden at det var meningen.

Funktionen kan findes i kontrolcenteret under “Betaling” -> “Automatisk betaling”. Vi gemmer ikke selv dit kortnummer; dette bliver sendt direkte til vores betalingsgateway som gemmer det i et sikkert PCI-certificeret miljø godkendt af PBS.

Ny forside i kontrolcenteret

Når man logger på kontrolcenteret vil man nu se en ny forside, der på en mere overskuelig måde viser ens mest benyttede domæner samt giver let adgang til at registrere og overføre domæner. Dette gør det især let at komme igang, efter man lige har oprettet en Gigahost-konto. Ydermere prøver vores system at komme med gode bud på ledige domæner, der eventuelt kunne have interesse.

Skift adgangskode til email-konti via webmail

Nu er det muligt at skifte kode for en email-konto, uden at man skal have adgang til kontrolcenteret. Dette er nyttigt, hvis man har en række konti på et domæne, men man ikke ønsker at hver især har adgang til kontrolcenteret.

Funktionen findes i vores nye webmail ved at vælge “Settings” og dernæst klikke på fanebladet “Password”.