Nyt produkt: HTTPS-beskyttelse

Nyt produkt: HTTPS-beskyttelse

Nu er det muligt at benytte sikre HTTPS-forbindelser på ens sider på Gigahost, og vi har gjort det meget nemt at komme i gang.

Hvorfor bruge HTTPS og SSL?

Når man besøger en hjemmeside med HTTPS er hele forbindelsen krypteret med en protokol kaldet SSL. Al trafik der sendes mellem den besøgendes browser og serveren kan derfor ikke aflyttes af andre, hvilket især er nyttigt hvis man er på åbne wifi-netværk og ikke stoler på alle de mellemliggende routere og netværk.

For at benytte HTTPS på ordentlig vis, skal der udstedes et certifikat til domænet, man vil beskytte.

Nemt og billigt

For kun 69 kr. om måneden (inkl. moms) kan du få beskyttet et domæne med HTTPS. Prisen er inklusive SSL-certifikatet, egen IP-adresse og at vi opsætter domænet til SSL. Indholdet fra domænet vil automatisk blive vist over den sikre forbindelse, når siden tilgås med HTTPS.

Virker i alle udbredte browsere

Vi benytter kun certifikater fra anerkendte certifikatautoriteter, og som virker i alle udbredte browsere — inklusive browsere på mobiltelefoner og andre mobile enheder.

Egen IP-adresse

Pga. den måde, SSL fungerer på, er det nødvendigt at hvert domæne skal have sin egen IP-adresse. Dette følger også med i prisen, og vi opsætter det automatisk til brug med domænet. Både almindelig HTTP og sikker HTTPS vil fungere på IP-adressen.

Sådan kommer du i gang

Vi sørger for hele processen fra start til slut med vores nyudviklede One-Click SSL system. Således skal du som bruger ikke tænke på certifikatanmodninger- og udstedelser, nøgler, IP-adresser, eller andet. Det hele opsættes automatisk.

For at slå HTTPS til for et domæne, log ind i kontrolcenteret og vælg domænet. I fanebladet “Sikkerhed” kan du slå SSL-kryptering til.