Nyt design

Nyt design

Vi er stolte af at kunne præsentere og vise vores nye design. Det nye design kommer som en del af en lang række forbedringer og er ikke kun øjeguf.

Gigahost fyldte for nyligt 10 år, og i de ti år er der sket utroligt meget på internettet hvad angår brugervenlighed. Nogle teknologiske og andre visuelle. Nogle af disse koncepter kom for at blive og andre blev hurtigt glemt. Vi har altid forsøgt at følge med så vores besøgende har den bedste mulige oplevelse – og i de sidste ti år har vi skiftet design 5 gange.

I blandt mange større og mindre forbedringer har der været to primære mål med vores nye design:

Endnu bedre brugervenlighed. At stræbe efter at have den bedste brugervenlighed har altid været en del af vores filosofi og derfor er vi aldrig færdige med at blive bedre. Det nye design bidrager med et mere clean look som gør det nemmere at bruge siden og finde de ting man søger. Vi har desuden lyttet til vores brugere og forsøgt at fremhæve vigtige og ofte brugte features. Desuden har vi haft fokus på at gøre vores features og specifikationer mere tydelige.

Fuld smartphone og tablet understøttelse. Den ekstremt hurtige udvikling på smartphone og tablet markedet har betydet at der har været ting på vores gamle side som man måske kunne ønske sig som mobil bruger. Vores nye design kommer med fuld understøttelse af mobile brugere og er optimeret til at virke både på iOS og Android.

Ud over dette er der desuden et hav af andre nye og forbedrede ting, herunder tydelig visuel identitet, typografisk strømlining, hastighedsforbedringer, privatlivs og sikkerheds tjek og meget andet.

Vi håber meget at I tager godt imod vores nye design. Hvis ikke, eller hvis du mener at der er noget der kan gøres bedre, så er du altid velkommen til at kontakte os!


Tillykke med de 25, WWW!

Tillykke med de 25, WWW!

I dag fylder The World Wide Web 25 år. Vi fejrer dette – som vi gjorde det for 10 år siden – ved at ønske Tim Berners-Lee tillykke med at have ændret verden.

Vi er meget stolte af fortsat at være en del af den revolution han startede, men vi synes det er vigtigt at huske at takke alle de mennesker, der har gjort internettet til det, det er i dag: Dig!