Ny månedlig pris: 29 kroner

Siden vi lancerede Gigahost i 2005, har vi fastholdt den samme månedlige pris. For ét enkelt beløb har hjemmesider, domæner og email-adresser kunnet samles på én og samme konto med dertilhørende funktioner i form af statistik, ubegrænset antal databaser, avanceret PHP med justerbare indstillinger, cronjob og meget andet. Og sådan vil det blive ved med at være.

Vi er glade for vores enkle koncept, og ønsker at holde tingene så simple som mulige. For fortsat at kunne udvikle og forbedre vores produkt samt levere det serviceniveau vi gerne vil holde, hæver vi nu den månedlige pris for at imødegå den generelle prisstigning over de sidste 6 år. En Gigahost-konto koster derfor nu 29 kr om måneden. Du får altså stadigvæk det samme Gigahost-produkt som du kender for under 97 øre om dagen!

Hvis du allerede er kunde, vil du først møde prisstigningen når kontoen forlænges. Det vil altså sige, at har du resterende tid på kontoen, vil du ikke skulle betale mere, før kontoen udløber og du forlænger kontoen.