Boost din hjemmeside med Varnish

Boost din hjemmeside med Varnish

Du kan nu booste hastigheden på din hjemmeside – uanset om du har udviklet den selv eller benytter et CMS såsom WordPress, Joomla eller Drupal – med vores Varnish accelerator-cache, som er utrolig let at bruge. Dette vil drastisk øge hastigheden hvormed dine sider vises, såfremt siderne caches.

Hvis dit domæne peger på Gigahosts navneservere, så vi styrer DNS for domænet, logger du bare ind i kontrolcenteret og vælger det domæne du ønsker at bruge Varnish med. Derefter vælger du fanebladet “DNS” og under “Færdiglavede DNS-opsætninger” nederst på siden, vælger du så “Varnish proxy server” og trykker “Benyt opsætning”. Er du i tvivl om hvorvidt du benytter vores navneservere, så skriv blot til teknisk support

Giv gerne navneserverne omkring en time førend at Varnish rigtig træder i funktion på domænet.

Hvis du selv styrer DNS: Det er også muligt at benytte vores Varnish accelerator, hvis du selv styrer DNS. i så fald skal du lave en lidt speciel DNS opsætning. Skriv derfor ind til support@gigahost.dk for at blive informeret om detaljerne.


Bedre og hurtigere ydeevne!

Bedre og hurtigere ydeevne!

Yeee-haaa! Gigahost tilbyder nu en endnu bedre og hurtigere ydeevne. Vi har netop opgraderet det meste af vores hardware til stabile og super hurtige servere. Det betyder at alle webservere nu er blevet meget mere effektivt end de var før – uden at du skal betale en krone mere for det!

Hvis du fx benytter dig af CMSer såsom WordPress, Joomla eller Drupal, vil du opleve at dine sider nu er endnu hurtigere for dine besøgende og meget lettere at udvikle og arbejde med for dig.

Intel Xeon E3

Forbedringen skyldes at vi er overgået til Intels 32 nm chipteknologi, hvilket både er godt for hastigheden og strømforbruget.

De meget små transistorer i Intels Xeon E3 processorer fremstilles litografisk ved brug af ekstremt kortbølget ultraviolet lys. Den litografiske process går ud på at benytte lys til at tegne mønstre i et materiale gennem en “maske” med meget fine detaljer. Dette mønster danner derefter grundlag for en kemisk omdannelse (typisk ved hjælp af ætsning) til en funktionel struktur af metaller og halv-ledere som udgør transistorerne i processorer. De fineste mønstre man kan tegne bestemmes blandt andet af lysets bølgelængde (ligesom det fineste snit du kan lave i en kage bestemmes af knivens æg), der for synligt lys spænder mellem 380 og 740 nanometer, men for ekstremt kortbølget ultraviolet lys går helt ned til under 20 nanometer.

Intel har netop lanceret en chipserie baseret på samme teknologi med litografiske detaljer på omkring 22 nanometer, som vil bane vejen for en ny familie af processorer. På billedet ses et scanning-elektronmikroskop-billede (SEM) af et lille udsnit af afdækkede N- og P-type metal-oxid-halvleder- (NMOS-/PMOS-) strukturer på overfladen af en af disse nye processorer.

Både gaten og finnerne kan ses og hullerne som pillen peger på (der i den samlede chip bliver til sources og drains) er fyldt ud med en legering af silicium og germanium (SiGe). Dette materiale er meget anvendt, da det kan understøtte ultra høje frekvenser (over 100GHz) og i øvrigt er kompatibel med komplementære metal-oxid-halvleder (CMOS) teknologier til konstruktion af integrerede kredsløb. Vi holder skarpt øje med dem, men benytter os indtil videre kun af de veltestede 32 nm.

Hvis du har spørgsmål til litografiske processer, er du altid velkommen til at skrive på support@gigahost.dk.


PHP 5.4

PHP 5.4

Vi kan nu tilbyde PHP 5.4. Det betyder at man har mulighed for både at benytte PHP 5.2, 5.3 og 5.4. Man kan vælge forskellige PHP-versioner for hvert domæne. For at skifte til PHP 5.4 vælges dette blot i kontrolcenteret under Domæner > Flere Indstillinger.

Dette er allerede nu tilgængeligt for nye konti. Vi ruller det herudover løbende ud, så alle brugere vil kunne vælge PHP 5.4.

PHP 5.4 tilbyder nogle nye funktioner og fjerner samtidig nogle gamle. Da det kan have indflydelse på dine scripts anbefaler vi at du læser PHPs changelog.