Sikker hosting med SSL

Sikker hosting med SSL

SSL-hosting er en udvidelse til dit almindelige hosting. Den månedlige pris for certifikatet inkluderer opsætningen, SSL-hosting og dedikeret IP-adresse.

SSL er for banker, regeringer – og dig!

For kun 69 kr om måneden kan du beskytte et domæne med SSL og lade de besøgende benytte den sikre HTTPS-protokol. Al trafik bliver sendt over en topsikker forbindelse, hvilket især er nyttigt for besøgende der sidder på åbne netværk eller ikke stoler på alle mellemled på vej til serveren.

Klart på kun 5 minutter

Vores nye “one-click” SSL-system gør det til en leg at sætte SSL op for dit site. På intet tidspunkt skal du bekymre dig om at anmode om certifikater, installere nøgler, opsætte IP-adresser og alt det andet. Alt bliver sat op automatisk – og i en fart.

Egen IP-adresse

Grundet den måde SSL virker på, er det nødvendigt at domænet har sin egen unikke IP-adresse. Dette er naturligvis med i prisen - og bliver også automatisk opsat. Både HTTP og HTTPS vil herefter virke på den unikke IP-adresse.

Ingen skjulte omkostninger

SSL-hosting er en udvidelse til dit almindelige hosting. Den månedlige pris for certifikatet inkluderer opsætningen, SSL-hosting og dedikeret IP-adresse. Ingen skjulte ekstraomkostninger!

Kan slås til når som helst

Du kan hurtigt opsætte HTTPS for et domæne i kontrolcenteret. Vælg blot “sikkerhed” under domænet i kontrolcenteret.

Bevis din identitet

For at gøre dine besøgende endnu mere trygge, kan du opgradere til “OV”- eller “EV”-certifikater der beviser din identitet overfor dine besøgende.