Gratis Gigahost stickers!

Gratis Gigahost stickers!

Vi har nu endelig fået det, som så mange har spurgt efter, Gigahost merchandise!

Du kan – gratis – få tilsendt 5 stickers (4x32cm) hvis du skriver til support@gigahost.dk med dit brugernavn og den adresse du gerne vil have dem sendt til.


Nyt produkt: HTTPS-beskyttelse

Nyt produkt: HTTPS-beskyttelse

Nu er det muligt at benytte sikre HTTPS-forbindelser på ens sider på Gigahost, og vi har gjort det meget nemt at komme i gang.

Hvorfor bruge HTTPS og SSL?

Når man besøger en hjemmeside med HTTPS er hele forbindelsen krypteret med en protokol kaldet SSL. Al trafik der sendes mellem den besøgendes browser og serveren kan derfor ikke aflyttes af andre, hvilket især er nyttigt hvis man er på åbne wifi-netværk og ikke stoler på alle de mellemliggende routere og netværk.

For at benytte HTTPS på ordentlig vis, skal der udstedes et certifikat til domænet, man vil beskytte.

Nemt og billigt

For kun 69 kr. om måneden (inkl. moms) kan du få beskyttet et domæne med HTTPS. Prisen er inklusive SSL-certifikatet, egen IP-adresse og at vi opsætter domænet til SSL. Indholdet fra domænet vil automatisk blive vist over den sikre forbindelse, når siden tilgås med HTTPS.

Virker i alle udbredte browsere

Vi benytter kun certifikater fra anerkendte certifikatautoriteter, og som virker i alle udbredte browsere — inklusive browsere på mobiltelefoner og andre mobile enheder.

Egen IP-adresse

Pga. den måde, SSL fungerer på, er det nødvendigt at hvert domæne skal have sin egen IP-adresse. Dette følger også med i prisen, og vi opsætter det automatisk til brug med domænet. Både almindelig HTTP og sikker HTTPS vil fungere på IP-adressen.

Sådan kommer du i gang

Vi sørger for hele processen fra start til slut med vores nyudviklede One-Click SSL system. Således skal du som bruger ikke tænke på certifikatanmodninger- og udstedelser, nøgler, IP-adresser, eller andet. Det hele opsættes automatisk.

For at slå HTTPS til for et domæne, log ind i kontrolcenteret og vælg domænet. I fanebladet “Sikkerhed” kan du slå SSL-kryptering til.


Gigahost fordobler diskpladsen

Gigahost fordobler diskpladsen

En af de unikke funktioner på Gigahost er, at der løbende kommer mere plads til ens konto. Ligesom hos Gmail vokser kapaciteten hele tiden, så man har mere og mere plads til sine filer, databaser og email, og den aktuelle mængde plads til rådighed kan altid følges på tælleren på forsiden af vores hjemmeside. Nu har vi dog besluttet at give tælleren en hjælpende hånd ved at fordoble mængden af plads der er til rådighed.

Der er nu over 15000 MB plads til rådighed per bruger. Denne plads kan bruges af både databaser, email samt hjemmesidernes filer. Og som altid kan du have så mange domæner du vil på samme konto, med hver sit indhold.

Ligesom før kan man desuden købe mere diskplads, for 3 kr/GB om måneden.


.info-domæner for 10 kr

.info-domæner for 10 kr

Til og med 28. februar kan du købe .info-domæner til kun 10 kr., inkl. moms og alle afgifter.

Bestil dit domæne i kontrolcenteret eller med vores nye domænesøger.

Opdatering: Tilbudet er nu slut, men vi vender formentlig tilbage med andre gode domænetilbud.


Opsæt automatisk svar på emails i kontrolcenteret

Opsæt automatisk svar på emails i kontrolcenteret

En længe ventet funktion, som flere har forespurgt på, er muligheden for at der sendes et auto-svar ud på mails, hvis man fx er på ferie eller af anden grund ikke kan besvare emails. Dette er nu muligt at opsætte via kontrolcenteret.

Funktionen har været lidt tid undervejs fordi vi gerne ville gøre det på rigtig vis. Det vil også blive muligt at indstille auto-svar fra webmail, uden at man skal bruge kontrolcenteret.


Ny månedlig pris: 29 kroner

Siden vi lancerede Gigahost i 2005, har vi fastholdt den samme månedlige pris. For ét enkelt beløb har hjemmesider, domæner og email-adresser kunnet samles på én og samme konto med dertilhørende funktioner i form af statistik, ubegrænset antal databaser, avanceret PHP med justerbare indstillinger, cronjob og meget andet. Og sådan vil det blive ved med at være.

Vi er glade for vores enkle koncept, og ønsker at holde tingene så simple som mulige. For fortsat at kunne udvikle og forbedre vores produkt samt levere det serviceniveau vi gerne vil holde, hæver vi nu den månedlige pris for at imødegå den generelle prisstigning over de sidste 6 år. En Gigahost-konto koster derfor nu 29 kr om måneden. Du får altså stadigvæk det samme Gigahost-produkt som du kender for under 97 øre om dagen!

Hvis du allerede er kunde, vil du først møde prisstigningen når kontoen forlænges. Det vil altså sige, at har du resterende tid på kontoen, vil du ikke skulle betale mere, før kontoen udløber og du forlænger kontoen.


Nu kan man betale med Diners Club!

Nu kan man betale med Diners Club!

Diners Club benyttes af 7 millioner mennesker verden over, og skulle du være en af dem, kan du nu også benytte kortet til at betale hos Gigahost. Ved betalinger vil du fremover kunne vælge Diners Club på lige fod med de øvrige betalingskort, vi modtager.

Vi håber at denne nyhed kan bringe glæde hos en eller flere af vores kunder. :)


Flere domænetilbud: .com, .net, .info, .me og .mobi til meget lave priser!

Så er vi klar med lidt flere tilbud på domæner.

Denne gang nedsætter vi prisen på domæner af typen .com, .net, .info, .me og .mobi. Her ses tilbudspriserne for det første år:

.comkr. 49Gælder hele januar
.netkr. 49Gælder hele januar
.infokr. 29Gælder hele januar
.mekr. 69Gælder til 31. marts
.mobikr. 69Gælder til 30. juni

Priserne gælder for registrering og 1 års brug, og inkluderer moms samt eventuelle ICANN-afgifter eller andre afgifter.